So you think you can teach me…

 In HNT in woord & beeld

In een probleemklas heeft een lerares haar leerlingen totaal niet in de hand. Dan vindt ze een pistool in één van de schooltassen. Er ontstaat een broeierige sfeer in de klas waarbij de leerlingen en lerares tegenover elkaar komen te staan. Heftige discussies worden gevoerd over afkomst en gedrag, over afwijzing en erkenning, over wat nou eigenlijk belangrijk is in je leven.

Met Bloedlink onderzoekt Vandeputte de vrijheid in denken en het krijgen en behouden van je plek in groep met botsende culturen en waarheden. De makers laten zich inspireren zich door research en inspiratiebronnen als de Franse film Entre les Murs en de Berlijnse theaterhit Verrücktes Blut.

 

regie Casper Vandeputte
regie assistent Loek de Bakker
dramaturgie Martine Manten
toneelbeeld Julian Maiwald
kostuums Rebekka Wörmann
spel Samora Bergtop, Gary Gravenbeek, Jennifer Muntslag, Lavinia Aronson, Sara Awin, Sol Vinken en Faissel Asserti.

Vanaf 24 februari in de theaters. Voor meer informatie en tickets klik hier.

Uitgelichte afbeelding gemaakt door Bart Grietens.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search